Pizza Cafe Napoli - najlepšia pizza v meste?

Reklama

Oprávnená kritika košických služieb. Gastronómia, zákaznícky servis, prístup ku klientom. Blog o všetkom kvalitnom.

pondelok 2. mája 2011

Pizza Cafe Napoli - najlepšia pizza v meste?

Po prezretí jedálneho lístka som bol veľmi prekvapený. Majstrovstvá sveta v hokeji sú v plnom prúde, dopyt po reštauračných službách je silnejší ako inokedy a reštaurácia Pizza Cafe Napoli nezvýšila ceny. Klobúk dolu.

Krásny interiér, príjemná letná záhrada a skvelá pizza sú dôvodmi, prečo je táto nenápadná reštaurácia susediaca s Bakchusom medzi mnohými ľuďmi veľmi obľúbená. Skúste to na vlastnej koži. Vychutnával som si výbornú pizzu (po ktorej zazerali okoloidúci) a prial som si, aby bola trikrát väčšia. V Cafe Napoli pečú šťavnatú pizzu s tenučkým cestom a môžete si byť istí, že použité suroviny sú čerstvé.
Sledujte nás na Facebooku! Buďte informovaní o košických službách okamžite! Facebook stránka Služby v Košiciach
Po grafickej stránke jednoduché a atraktívne menu Vám prezradí, že podnik je špecializovaný na taliansku kuchyňu. Vybrať si môžete zo širokej ponuky cestovín a typických talianských pokrmov - caprese, špagety, lasagne, torteliny, pizza.

Našu ochutnávku sme začali predjedlom. Bol som veľmi zvedavý, ako nám pripravia jednoduchý šalát Caprese. Prípravu spomínaného šalátu zvládne aj človek, ktorý si na raňajky nie je schopný spraviť praženicu. Stačí dodržať jednoduché pokyny, použiť kvalitné suroviny a máte na svete zdravú a najmä chutnú delikatesu.

Caprese - Pizza Cafe Napoli Kosice

Na obrázku hore vyzerá šalát pekne. Žiaľ, môže byť pekný aký chce, ale bol nedochutený a pripravený nesprávne. V Pizza Cafe Napoli Caprese nevedia urobiť. 


Insalata Caprese je jednoduchý šalát - mozarella prekladaná paradajkami a bazalkou, dochutená peprom, olivovým olejom a soľou. Servírka nám na tanieri namiesto bohatej porcie bazalky priniesla nedochutený ľadový a rímsky šalát z ktorého by sa najedlo stádo oviec. Ich Caprese peper a soľ ani nevidelo. Asi šetria - olivový olej musí stačiť. My sme ale nešetrili. Za jednu nakrájanú paradajku, pár plátkov mozarelly a tri kilá ľadového šalátu sme zaplatili 3,50 €. Dobre, zabudol som na polotovarovú bagetku (čerstvo zohriatu v rúre), ktorú si kúpite aj v Tescu. Ale tá mi chutila, mám rád tieto bagetky.

Dobre, tak si to zatiaľ zhrňme. Reštaurácia so zaujímavým interiérom (aj exteriérom), graficky pekné menu, rozumne nastavený "taliansky formát" bez zbytočných výmyslov sveta (proste talianska kuchyňa, žiadne nezmyselné bryndzové halušky, kebab a neviem čo...). Servis ma zatiaľ nijak neohúril - bežný priemer. A aby som nezabudol, nesprávne urobený šalát Caprese.



K vedľajšiemu stolu si práve sadajú švajčiarski hokejisti. V tom k nám pristúpi servírka a oznámi, že pizza nám bude meškať, pretože "sa roztrhla". Zaujímavé, keďže predjedlo sme pomaly ani nezačali jesť. Čašníčka asi nepochopila, že pizzu chceme až po predjedle. Nezvyčajné, však? Roztrhnutie pizze nám teda prišlo vhod.

Ospevovaná pizza (Primavera) nám po dojedení predjedla úspešne dorazila na náš stôl. Pastva pre oči a chuťové bunky. Za 5,60 € dostanete geniálne jedlo. Žiadna nekvalitná šunka, žiaden eidam, žiaden špenát, žiaden paradajkový pretlak. Prosciutto, mozarella, parmezán, paradajky a voňavá rukola. Už chápete prečo sa divím z akého dôvodu chodí blbec do Slona alebo do Parlamentky, keď za rovnakú cenu (možno aj lepšiu) dostane chutné jedlo z kvalitných surovín?

Pizza Primavera - Pizza Cafe Napoli Kosice

Už chápete prečo mám rád Áno Šéfe? Existuje alternatíva za rovnakú cenu, ale Slovák si radšej sadne na svoju "overenú pizzu". Práve preto máme v Košiciach mnoho hnusných podnikov.

Ale vráťme sa späť do Pizza Cafe Napoli.

Letná záhrada je plná, pizzu sme dojedli a minerálku som dopil. Je pekný deň a tak sme sa rozhodli, že si v neďalekej trafike kúpime noviny a časopisy, a v letnej záhrade ešte nejaký ten čas pobudneme. Partnerka si dala Caffe Latte a ja som si objednal čerstvý mätový čaj, ktorý veľmi príjemne rozvoniaval (a ešte lepšie chutil). Zhruba po pol hodine čítania a popíjania (šálky boli skoro plné) sa nás čašníčka arogantne opýtala, či máme všetko. Asi nám chcela naznačiť, že keďže sme dojedli a letná záhrada je plná (zahraniční fanúšikovia si nemajú kde sadnúť), tak by sme mali odísť. Situácia sa po pätnástich minútach zopakovala. Neviem, ale ak je pre nich káva a čaj po obede na obtiaž, tak nech ich v menu neponúkajú. Čašníčku som pokladal spočiatku za priemernú, ale jej arogantné vystupovanie ju zaradilo do kategórie "podpriemerná". Pri platení nám zle vydala (pomýlila sa o 7 €) a neospravedlnila sa. Chcel som jej nechať tringelt 60 centov, no túto skutočnosť "prepočula". Na tomto príklade vidíte, že servírka je absolútne neambiciózna a dokonca sa jej "hnusia peniaze". Mimochodom nečakajte, že sa s nami rozlúčila.

Pizza Cafe Napoli kvôli skvelej pizzi a výbornej polohe v centre mesta navštevujem pomerne často. K obsluhe som doposiaľ nemal žiadne výhrady. Konkrétna servírka ma obsluhovala prvý krát. Nezabúdajme však, že firma je taká dobrá ako jej najslabší zamestnanec. 


Verdikt: Jednoznačne stojí za navštívenie. Hoci sme počas našej návštevy neboli spokojní s obsluhou a šalátom Caprese, pizza bola skvelá. Myslíme si, že pečú najlepšiu pizzu na Hlavnej ulici v Košiciach. Objednajte si dobrú pizzu (napr. Primavera 5,60 €) a čerstvý mätový čaj (2 €) - určite neoľutujete

Zlepšite košické služby zdieľaním tohto článku na Facebooku!

41 komentárov:

  1. Dakto kukol Ano sefe a uz je macher?

    Hura, mame tu dalsieho odbornika na sluzby co zacal s hodnotenim a propagaciou PIZZA.

    Booooze, boze, pozerajte dalej Zideka a mozno sa Vam casom otvoria oci a zasmejete sa na svojich prvotinach, lebo ja sa zabavam na Vasich "clankoch" uz teraz dost dobre...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vadia ti nase clanky? Odid z nasho webu, nedrzime ta tu. Ak budes pokracovat v priblblych komentaroch, tak ich budeme mazat.

    Nepisem len o pizzi ak si si nevsimol. Zhodou okolnosti je v tomto clanku kritizovany aj salat caprese a SLUZBY podniku Pizza Cafe Napoli ako takeho.

    Nevidim dovod, preco by som nemal pisat o pizzi. Pizza je plnohodnotne a na Slovensku velmi oblubene jedlo. Vyzdvihovanie dobrej pizze (z kvalitnych surovin) pred tou zlou moze vadit iba idiotovi.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dovolte detail. Čo to je za pizzeriu ktorá nemá na internete nikde telefónny kontakt na rezerváciu či iný kontakt so zákazníkom. Toto vašej recenzii ušlo a asi by nemalo.

      Odstrániť
    2. ..pokial ste na tolko inteligentny ze si viete do google napisat pizza cafe napoli kosice , tak tam najdete aj telefonicky kontakt. Pokial je ma vas tato uloha az moc komplikovana, nech sa paci, tu ho mate :
      Tel.: +421 918 998 292

      reyervujte si stol a prajem dobru chut

      Odstrániť
  3. Pacia sa mi Vase clanky o sluzbach v nasom meste ... Velmi mam rad pizzu a ludi z MAMMA MIE. Bol by som rad, keby som si aj o nich mohol precitat Vas nazor. :)
    Dakujem a nech sa Vam dari!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mal by si začať písať o plnohodnotných jedlách, a nie len o "plnohodnotnej" pizzi. Podľa mňa si ešte v Košiciach nebol v dobrej reštike, pretože človek, ktorý rád papá si dá pizzu tak maximálne ako predjedlo. Ty si venoval pizzi- ako "plnohodnotnému" jedlu, pomaly polovicu svojho blogu. Tak ako nie si labužník na dobré jedlo, tak nevieš oceniť dobré pivo, pretože všetky tie pivá, čo si odporučil je dosť veľká bieda. A to nehovorím o tom, že nemáš ani šajnu, ako to funguje v gastronómii a máš tú drzosť, že si dovolíš hodnotiť prevádzky(nemôžem povedať reštaurácie, ale poviem gastronomické zariadenia)napriek tomu, že si poriadne jedlo ešte ani nejedol. K "plnohodnotnej pizzi" sa vyjadrovať nebudem, len ti odporúčam ísť do Talianska, kde to dakedy dávno bolo jedlo pre tých najchudobnejších, a dnes ju jedávajú ako predjedlo a nie ako hlavné jedlo. Len gadžovia si ju dajú ako hlavný chod. S pozdravom Mokuš

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pizzu akurat tak na stojaka pred Tescom od hladu Mokus :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ty si takto pisanim blogu travis volny cas medzi skolou? alebo ako? inak si neviem vysvetlit ten nedospely prejav chlapce :) ale snaha fajna... no co uz....

    OdpovedaťOdstrániť
  7. "Ty si venoval pizzi- ako 'plnohodnotnému' jedlu, pomaly polovicu svojho blogu." Pizza je oblubene jedlo. Ci chcete alebo nie, na Slovensku to je tak. Pozrite sa na zlavove portaly ako sa predava pizza a ako sa predavaju ine jedla. Ked chceme priviest citatelov na nas blog, o pizzeriach pisat musime.

    Apropo hodnotime sluzby v kosiciach. Ked tu raz mame tolko pizzeri ze az, tak sa nebudeme tvarit, ze neexistuju.

    "Tak ako nie si labužník na dobré jedlo, tak nevieš oceniť dobré pivo, pretože všetky tie pivá, čo si odporučil je dosť veľká bieda" Vyznam clanku Kam na Pivo v Kosiciach ste ocividne nepochopili (precitajte si clanok a komentare este raz :))

    "ty si takto pisanim blogu travis volny cas medzi skolou? alebo ako? inak si neviem vysvetlit ten nedospely prejav chlapce :) ale snaha fajna... no co uz..." fiha aky psycholog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mna }a asi aj pszchologa} by zaujimalo ake ma autor skusenosti zo sluzieb, kolko rokov ich studoval a kolko rokov v nich ma prax ked si tu trufa hodnotit a pisat o tejto teme

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Clovek nemusi "studovat sluzby", aby vedel porovnat dobru a zlu sluzbu za ktoru plati. Vyjadrujte sa prosim konstruktivne a nepiste somariny. Povedzte mi jedinu chybnu vec, ktora sa vyskytuje v tomto clanku.

    Myslim si, ze mam plne pravo hodnotit sluzbu za ktoru platim.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nie nemas... hodnotit mozes iba nieco do coho sa rozumies. Bol tak vtip kedysi - kto nieco vie robit tak to robi - kto nevie tak o tom pise :)

    Mas pravo napisat v podstate cokolovek - si slobodny obcan slobodneho statu - ale potom znasaj nasledky. Zo strany tvojich citatelov by sa zislo keby si pisal inteligentne o skusenostiach v restauraciach - ci ti chutilo alebo nie... atd. ale toto bohuzial nerobis.

    Namiesto toho sa pustas do vyrokov ktorymi urazas nie len samotne kritujuce restauracie a miesta ale aj svojich navstevnikov.

    Necuduj sa potom ze tvoje arogantne a nevyspele spravanie evokuju nevyzreteho aknoidneho pubertiaka co si potrebuje nieco kompenzovat.

    Takze v tvojom pripade ti zostava upravit trochu styl a informacie o ktorych pises. Skus to hodnotit ako "konzument" nie ako odbornik, lebo potom budes ozaj posobit ako niekto kto videl pohlreich a zideka v telke a zistil ze nieco podobne chce robit aj on.

    Fakt ze ti chyba akykolvek background ta neopravnuje hodnotit ci je caprese urobeny tak alebo inak.. AKO TO VIES AKO MA BYT UROBENY? Ano - mozes napisat ze bol nedochuteny... ale pouzit expresivne a manipulativne vyjadrenia - husta kava.
    ako vies ci naozaj mali cerstve suroviny? iba tak vyzerali? Mali ich tam stale? alebo iba raz?

    Ako vies ze Aida robi umele kolace? Bol si pri vyrobe? robil si rozbor alebo ti chutia ako umele? To su rozne veci!

    Ked ti uz priniesli pokazenu pizzu - preco si to nereklamoval? ako by zeregaovali na to? To asi ludi bude viac zaujimat ako fekalne prirovnania a urazky ktore sa hrnuli z tvojej recenzie...

    Ked som tento blog nasiel tak som sa vyslovene potesil - myslel som si - KONECNE... ale nakoniec po precitani som bol brutalne sklamany urovnou textov. Takze moja rada - delete, a skus to vsetko este raz - odznovu a trochu viac pokory do tejto cinnosti.

    Paradoxne vyzera ze talent na to by si mohol mat, aj chute ti zrejme celkom funguju.. akurat podla mna tu chyba vek a skusenosti. Zatial si iba premotivovany vulgarny snazivec...

    Psycholog

    btw - polhodinu na pitie caju a kavy povazujem aj ja za vela - restiku ste prave stali nejakych cca 20e za obsadeny stol... je pravda - da sa to povedat vselijako, aj slusne poziadat... - ale pocas obeda nezavadzam - najem sa padam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Bravo psycholog, napisal si to perfektne a napisalo to uz sem viacero diskutujucich pod viacerymi clankami.
    Len si myslim ze skoda Tvojho casu, ako aj mojho, lebo autor nema ani trosku chuti na sebe popracovat a dat tejto dobrej myslienke uroven. Paradoxne je pre mna tento blog na urovni sluzieb ktore tu kritizuje, hnusi sa mi ten styl bulvaru a brutalne zhadzovanie. Namiesto toho by mohol autor ludi vzdelavat (tym by sa aj on mozno dostal casom na nejaku uroven)a davat restauraciam rady ako sa to da robit lepsie. Verte mi, ze moji priatelia a kolegovia ktory uz nieco v sluzbach dokazali a snazia sa o ich zlepsovanie sa takto nespravaju...

    OdpovedaťOdstrániť
  12. "Zo strany tvojich citatelov by sa zislo keby si pisal inteligentne o skusenostiach v restauraciach - ci ti chutilo alebo nie... atd. ale toto bohuzial nerobis."

    Nie? Tak si prosim precitaj clanky este raz :) Napr. v tomto clanku som napisal, ze pizza v Cafe Napoli je vyborna a Caprese bol nedochuteny. Zaroven som sa podelil o skusenost so zlou obsluhou.

    "Fakt ze ti chyba akykolvek background ta neopravnuje hodnotit ci je caprese urobeny tak alebo inak"

    Opravnuje :) Platim si za sluzbu, platim si za salat a ocakavam, ze bude taky ako ma byt. Na internete je mnozstvo clankov a videi o tom, co je to caprese. Pozri si napr. wikipediu.

    Vymyslena situacia. Objednam si svieckovu na smotane. Ocakavam, ze mi k nej pride knedlik, ale servirka mi k nej donesie opekane zemiaky. Podla Tvojej logiky nemam pravo hodnotit zlu prilohu, kedze nemam ziaden background. Zobud sa. Ked si raz objednam prekladanu paradajku s bazalkou a mozarellou, nechcem aby mi namiesto bazalky prislo pol tony nedochuteneho salatu.

    "Ako vies ze Aida robi umele kolace? Bol si pri vyrobe? robil si rozbor alebo ti chutia ako umele? To su rozne veci!"

    Mozno nerobia umele kolace, ale chutia umelo - co mi davaju zapravdu aj mnohi citatelia. Priznavam, ze chemicky rozbor som skutocne nerobil.

    "Ked ti uz priniesli pokazenu pizzu - preco si to nereklamoval? ako by zeregaovali na to? To asi ludi bude viac zaujimat ako fekalne prirovnania a urazky ktore sa hrnuli z tvojej recenzie..."

    To som uz vysvetloval - myslim, ze v komentaroch pod danym clankom a nechcem stracat cas opakovanym vysvetlovanim :)

    "Ked som tento blog nasiel tak som sa vyslovene potesil - myslel som si - KONECNE... ale nakoniec po precitani som bol brutalne sklamany urovnou textov." To ma mrzi :)

    "Takze moja rada - delete, a skus to vsetko este raz" Dakujem za radu, ale sme spokojni s tym ako to robime

    Pani - ja Vam dakujem za komentare. Mrzi ma, ze tento blog pokladate za bulvar a tym padom Vas nase clanky nezaujimaju :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. samozrejme ze ti usla uplna podstata komentara... ale OK :) rozumovo si to zdovodnil sam sebe, hlavne ze si spokojny... problem je - nerobis to pre seba - ale pre druhych - predpokladam, inak naco by si to zverejnoval, "prosil" o sledovanie na FB a following na twitteri? ...a preto by si mal akceptovat co ti narod hovori :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ja akceptujem Vase navrhy a komentare. Samozrejme, ze citatelov chceme, ale podstata je v tom, ze nikdy nemozeme vyhoviet vsetkym.

    Proste clanky piseme takymto sposobom, uvidime kam sa budeme uberat dalej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. good luck :) budem to sledovat aj dalej... kritizovane uz nebudem opakovat - hadam sa zlepsi, ak nie - pridu ini, sikovnejsi... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Posledna veta posledneho komentara-nezavadzam najem sa a padam,ma pobavila:)
    Vsak to mozte ist do samoobsluhy,ked chcete rychlovecku.
    Mne sa blog paci.Ocenila by som nieco take aj u nas v meste.

    A aj ked nie som z Ke v tejto pizzerke som bola. Casnicka bola divna,ale casnik bol velmi mily.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Najlepšia pizza v Ke je v Caffe Piano na Hlavnej ulici. Zatial ma nik nepresvecil o opaku

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. suhlasim pizza v Piane je naj. Plus barmanstvo tam fici...

      Odstrániť
  18. Choďte do Pizza Cafe Napoli a presvedčíte sa sami :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. co sa tyka pisania suhlasim s Psychologom - treba byt odbornik ak chcete nieco hodnotit odborne a mat to podlozene skusenostami / studiom a pod...

    "restiku ste prave stali nejakych cca 20e za obsadeny stol" - toto ma nezaujima, ja som platiaci zakaznik a restauracia sa ma prisposobit mne, nie ja jej. Toto je klasicke slovenske zmyslanie ked ludia radsej drzia huby a idu prec nez aby sa ozvali. Pokial ja si chcem niekde posediet pri kave tak si tam posedim ako dlho chcem, inak nechapem preco tu kavu ponukaju. toto nie je aukcia ze kto viac zaplati ten je lepsi...

    OdpovedaťOdstrániť
  20. "co sa tyka pisania suhlasim s Psychologom - treba byt odbornik ak chcete nieco hodnotit odborne a mat to podlozene skusenostami / studiom a pod..."

    Ja to nehodnotim odborne.

    Som platiaci zakaznik, ktory chce dobru protihodnotu za svoje peniaze. Ked si objednam salat caprese, tak ocakavam salat caprese a nie nejaku napodobeninu. Nemusim byt odbornik nato, aby som vedel, ci je ta sluzba vykonana dobre alebo nie. Nemusim varit 5 rokov s gordonom ramsayom, aby som vedel, ze salat bol nedochuteny.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Paci sa mi na vas pan bloger,ze len tie vase priblble poznamky akceptujete.Ostatnych chcete vyhadzovat!A preco?Nemate radi opravnenu kritiku?Ked uvadzate ceny produktov,uvadzajte aj gramaz.Dakujem a dufam ze vasu pracu budete co najskor robit na profesionalnej urovni.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. "Ked uvadzate ceny produktov,uvadzajte aj gramaz."

    Pri cene produktov gramáž nebudem uvádzať. Nie som zasiahnutý komunistickým zmýšľaním typu "bez gramáže to nepôjde".

    "Ostatnych chcete vyhadzovat!"

    To nie je pravda. Nechceme tu ľudí, ktorí trepú absolútne nezmysly bez nejakého podkladu.

    "Nemate radi opravnenu kritiku?"

    Oprávnená kritika má na našom blogu miesto a nebránime sa jej.

    "Dakujem a dufam ze vasu pracu budete co najskor robit na profesionalnej urovni"

    Našu prácu robíme dobre - za pravdu nám dávajú najmä naši spokojní čitatelia.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Internet je slobodná vec, toto je jeho blog, moze si tu pisat aj o dlzke porastu na svojom zadku a ty mu v tom nezabranis, je to jeho vec. Ak mu chces spamovat stranku tvojimi blbími názormi tak si zaloz vlastny blog a tam ich prezentuj. Mozno si to niekto precita. Akurat nicis kvalitu stranky nezmyselnym textom. Urcite premazat.

    Blog je pekny a ma napad, ktory chvalim. Urcite v tom pokracuj, chodim do mesta casto, pomohlo mi to rozsirit si obzor, kde sa nabuduce zastavit.

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Blog chválim, konečne sa našiel niekto, kto verejne ohodnotí Košické podniky. Ja osobne si mnohokrát keď niekam v KE chcem ísť neviem vybrať a na internete vôbec nič nie je.Fandím vám a držím palce :) Aj keď pizza Primavera mi v Napoli vôbec nechutila :( Nabudúce odporúčam ochutnať v Napoli Quatro formaggi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Pizza v Napoli? Ďakujem, neprosím... v piatok som poobede pizzu vrátil, tak ohorené okraje som v živote nevidel. Ku cti im slúži, že ju čašníčka s ospravedlnením zobrala, ale ja som vstal a odišiel. Pri tých doslova chorých cenách človek čaká kvalitu a nie ten blivajz !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Musím aj ja povedať, že Napoli sa zhoršilo, kedysi som tam chodila veľmi rada a často, pretože tam bolo kvalitne a za výborné ceny. Teraz? Namiesto prosciutta nejaká hnusná šunka, pre istotu zasypaná hŕbou rukoly a cherry paradajka rokrojená na 8 kúskov, aby ich použili čo najmenej. Naozaj je to asi tak, že s každým dobrým podnikom to ide po roku dolu vodou?

    OdpovedaťOdstrániť
  27. V Napoli mi pizza veľmi chutí, ale omnoho lepšie sú ich lasagne. Zatiaľ som tam mala len dobré skúsenosti. Na hlavnej ulici nemajú konkurenciu, o čom svedčí, aj vždy plná terasa.

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Jednoznacne najlepsia pizza na Hlavnej (ak nie v Kosiciach!). Nasim favoritom je La Bomba! Ocenujem ozaj kvalitne a cerstve suroviny (ziadny mrazeny spenat, eidam, zvadnuty salat...).A odporucat mozem i cestoviny.
    S personalom mame zatial iba pozitivne skusenosti.

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Na tie lasagne sa asi vyberiem :) Uvidime co to da

    OdpovedaťOdstrániť
  30. vcera som bol v maxi pizza na Postovej a bol som nadseny. Cislo 12 bola najlepsia pizza aku som zatial jedol. Predavaju pizzu tak ako oproti tescu ale da sa aj sadnut. Treba urcite vyskusat.

    OdpovedaťOdstrániť
  31. 15,1,2012 sme boli na večeru v Pizza Napoli ,pizza bola výborná,ale TALIANSKÝ ŠALÁT niečo hrozné,sójova omáčka a neskutočne na veľké kusy nakrájana kapusta ,biela a červená,chcela by som vidiet kuchára ako by sa pasoval s takým šalátom,šalát ma veľmi veľmi sklamal,a v ten večer som nebola jediná nespokojná zákaznička,,,,

    OdpovedaťOdstrániť
  32. do Napoli chodime uz dlhsi cas, a musim povedat ze my sme velmi spokojni!!! maju jedny z najlepsich cestovin na hlavnej - proste super. aj pizza je OK. a Vam pan blogger DRZIME PRSTY. sme Vasim fanusikom aj na FB a to co robite, robite dobre :) akurat by sme uvitali castejsie hodnotenie novych restauracii v KE.
    s pozdravom Tibor

    OdpovedaťOdstrániť
  33. S vasim clankom by som suhlasila tak asi pred rokom ked sa tento podnik otvaral, majitel dbal na kvalitu na originalitu, pekne prostredie, vychovany personal....ale situacia sa zmenila ked sa mu to zabehlo-znizil kvalitu, zvysi ceny, personal zabuda na zakladne primitivne veci ktore mu aj 4x zopakujes,-aj tak som neprestala chodit do toho podniku ale ked som sa po jednom obede priotravila z ich jedla a skoncila na pohotovosti odvtedy tam ani nevkrocim a neodporucam ten podnik nikomu.

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Pizza Cafe Napoli

    vynikajúce cestoviny a aj pizza :)

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Neodporucam tento podnik aj ja mam rovnaku skusenost - zla pizza, neskutocne nieco, to cesto bolo velmi tvrde - nedalo sa ani poriadne krajat, minimalne mnozstvo surovin, ktore vyzerali tiez vyschnute, paradajkovy podklad suchy ako keby to malo tyzden, cele potrete nejakou chilli omackou, ktoru ani nevidno, (to by nevadilo, lebo tam malo byt chilli) ale bolo jej tolko vela, ze by zlozila aj kona. Tym padom ani chut pizze nebolo mozne citit. Neverim, ze je to normalne dat tam tolko vela chilli a bez upozornenia, ze sa jedna o nieco take.. Ved zakaznik nemoze vediet co dostava na tanier, ked to nie je uvedene v jedalnom listku.. Z nazvu sa to neda vycitat. Mohlo to skoncit rovnako ako v pripade Anonymny Feb 2.

    OdpovedaťOdstrániť
  36. A este dodatok, casnicka bola arogantna ani sa neospravedlnila a este sa vyjadrila v tom zmysle, akoze pizza je poriadku a to tym chcela povedat, ze to je moja chyba ze mi to nechuti!!! Bolo mi to jasne. Vrchol drzosti. Nevedia si priznat chybu. Ako moze vediet, ze je v poriadku, ked tu pizzu neochutnala.

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Pizza velmi chutna, ale ked neurobia nieco s obsluhou uz si rozmyslim ci tam pojdem nabuduce... videl som dokonca pripad ked si casnicky robili medzi sebou posmech z hosti... este jedno pozitivum na koniec - v lete vyborne pivo maestro

    OdpovedaťOdstrániť
  38. presne toto, obsluha je tam OTRASNA. tiez totalne arogantna, na mna normalne ta casnicka zazerala ked som od nej chcel vediet kolko stoji kola... otras

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...