Pizzeria u Slona - ako sa to nemá robiť

Reklama

Oprávnená kritika košických služieb. Gastronómia, zákaznícky servis, prístup ku klientom. Blog o všetkom kvalitnom.

nedeľa 20. marca 2011

Pizzeria u Slona - ako sa to nemá robiť

Pizzeria u Slona je typická slovenská pizzeria, ktorá si myslí, že svojimi službami a ponukou dosiahla košické gastronomické nebo.

V ponuke pizzerie je 42 (!!!) druhov pizze. Samozrejmosťou je klasická talianska pizza s názvom "Bryndzová" či "Špenátová". Neviem, či som na obed nedostal vo svojej porcii jedla aj nejaké halucinogény, pretože v menu na internetovej stránke Pizzerie Slon pozorujem pod číslom 40 uvedenú pizzu s názvom Nutela (nutela, šľahačka, ovocie). Buď je to reálny druh pizze v spomínanej pizzerii a jej vedenie zdevastovalo pizzu najpremyslenejším spôsobom aký som dodnes videl, alebo je to chyba v jedálnom lístku spôsobená absolútnym nezáujmom majiteľov o výzor svojho "katalógu produktov" a teda de facto nemajú záujem o to, aby predali svoje služby a produkty hosťom. Podotýkam, že aj keby pizza Nutela v ponuke naozaj nebola, vedenie pizzerie sa snaží predať absolútne nezmysly ako Bryndzová alebo Špenátová pizza. U Slona ponúkaju pizzu "Prosciutto" (tomat, syr, šunka, oregano) za 4,80 €. Vzhľadom k tomu, že v zložení je uvedený ľubozvučný názov šunka a nie prosciutto, nepredpokladám, že nosí svoj názov Prosciutto oprávnene. To, či je názov Prosciutto použitý oprávnene alebo nie, zistíme pri našej najbližšej návšteve tohto stravovacieho zariadenia.

V jedálnom lístku ďalej nájdeme špagety, tortellini a penne, nesmie chýbať "steak", "stroganoff", či "china" z kuracieho, bravčového, ale aj hovädzieho mäsa. Ponuka je naozaj pestrá. Vyprážané krevety, plnený encián, hydinová pečeň s jablkami, či Chateaubriand (hovädzia sviečkovica, hrianka, anglická zelenina). S kvantitou však kvalita automaticky neprichádza. V gastronómii to platí dvojnásobne.



Pizzeriu Slon sme navštevovali zhruba pred 3 rokmi pravidelne. V letných mesiacoch sme sedeli na príjemnej letnej terase a popíjali Zlatý Bažant Cold, ktorý bol v tom období skutočným hitom. Vyzerá to tak, že momentálne sa majitelia trápia s nedostatočnou návštevnosťou, pretože ponúkajú zľavy na portáloch venujúce sa hromadnému nakupovaniu. Rozhodli sme sa, že prevádzku navštívime a urobíme report o našej návšteve.


Fotografie prevádzky Pizzerie u Slona vyzerajú na internetovom portáli zlavadna.sk veľmi atraktívne. Realita je ale úplne opačná. 

Namiesto krásneho čistého stola nás čakal špinavý stôl s rôznymi reklamnými papierikmi, ktoré sa do  prostredia vôbec nehodia. Neprezreli sme si jedálny ani nápojový lístok a obsluha, ktorá bola veľmi ťažko rozlíšiteľná od bežného hosťa bola prakticky okamžite pri nás a pýtala sa na našu objednávku. Partnerka si objednala jemne perlivú minerálku, ja som si svoj nápoj ešte nevybral. Čašník bol okamžite s minerálkou naspäť a dotieravo sa pýtal na môj nápoj, na čo som reagoval, že si ešte vyberiem. Obsluha však neodišla preč, ale nedočkavo stála pri mne a očakávala moju objednávku. Takto sa to nerobí. Ako zákazník som sa v tom momente necítil príjemne.

Objednaná pizza Quatro Formaggi nám prišla do 15 minút. Hoci nám obsluha priniesla dva príbory, dva taniere sme už nedostali. Nechali nás trápiť sa s veľkou pizzou na jednom maličkom tanieri z ktorého sme mali jesť spoločne. Quatro Formaggi na slovenský spôsob. Hrubá pizza, niva alebo iný plesnivý syr a nevýrazná chuť, ktorá nám spolu s neatraktívnym interiérom nesprostredkovala príjemný gastronomický zážitok.

Po dojedení pizze sme sa obsluhy nedočkali približne 20 minút. Nevadilo nám to, pretože sme strávili príjemný čas konverzovaním. Ako majiteľovi pizzerie by mi však tento postoj obsluhy prekážal, pretože premeškali situáciu, kedy nám mohli ponúknuť doplnkový produkt / službu za ktorú sme boli ochotní zaplatiť. Takáto obsluha nie je dobrá obsluha. Majiteľ stráca príležitosť zarobiť dodatočné peniaze a zákazník nadobúda pocit neprofesionálneho servisu. V prípade, že má zákazník špecifickú požiadavku, jeho prianie je splnené veľmi pomaly, alebo ho táto požiadavka vzhľadom na stratený čas omrzí

Na otázku, či si môžeme objednať chipsy nám bolo povedané, že sa čašník pozrie, či nejaké sú. Chipsy skutočne na prevádzke mali a tak nám ich bez doplňujúcich otázok priniesol. To, že nechceme solené ARO chipsy, ktoré boli otvorené posledné dva týždne a medzitým stratili chuť a čerstvosť ho nezaujímalo. Nezaujímalo ho ani to, že chceme slaninkové chipsy. Načo by sa nás pýtal doplňujúce otázky, dostaneme ARO chipsy za 1 € a hotovo. Toto sa nemôže stať ani v zlej reštaurácii.  

Platba účtu prebehla typicky ako v dedinskom pohostinstve. Obsluha nám priniesla bloček a čakala kým vyberieme z peňaženky všetky drobné. Čašník bol však celý čas milý a správal sa úctivo. Jeho neprofesionalita pravdepodobne pramení v nezáujme jeho nadriadených v skĺbení so zlým "manažovaním" reštaurácie.

Ako som spomínal, vedenie Pizzerie u Slona sa angažuje v hromadnom nakupovaní. Myslia si, že stačí priviesť zákazníkov do ich reštaurácie a potom si ju určite obľúbia. To je pomýlený názor. Iba blbec bude navštevovať Pizzeriu u Slona a využívať ich nekvalitné predražené služby. Iba blbec a človek, ktorý nevie čo si môže za 20 € dovoliť u konkurencie si objedná hovädziu sviečkovú (Chateaubriand) v Slonovi. Iba blbec si u nich kúpi nechutnú pizzu, keď na druhej strane v Pizza Caffe Napoli ponúkajú geniálnu taliansku pizzu s kvalitnými surovinami za rovnakú cenu. 

Zlá obsluha, špinavý stôl a objednávka najkvalitnejšieho mäsa - hovädzej sviečkovej? Ďakujem, neprosím.

Reštaurácie jednoznačne prezentujú mesto ako také. Pizzeria u Slona očakáva počas MS v hokeji 2011 mnohých zahraničných zákazníkov. Zlý zážitok z reštaurácie znamená zlý zážitok z mesta. Dúfam, že do tejto pizzerie zablúdi čo najmenej turistov, aby si svoj pobyt počas majstrovstiev na Slovensku nespríjemnili ešte viac.

Verdikt: Nenavštevovať - škaredé prostredie, nekvalitné suroviny, zlá obsluha


Príklad pre menu
Caprese  - 4,00 € (mozarella, paradajky, oregano)
Pizza "Prosciutto" - 4,80 € 
Gaštanové pyré so šľahačkou - 1,80 €
Zlatý Bažant 10° - 1 € - 0,5l
Kofola - 1,50 € - 0,5l
Cena - 13,10 €



Pizzeria u Slona

Hlavná 37

Košice


 Aký je váš názor?  Nielen ja si myslím, že nie sme takí bohatí, aby sme tolerovali výsmech na tanieri. Prečítajte si výborný článok nášho čitateľa.

30 komentárov:

  1. Odhliadnuc od toho, ze charakter tejto recenzie pripomina bulvar najhrubsieho zrna s cielom akurat tak vytocit majitela, treba s nedostatocnou urovnou danej restiky suhlasit. Kedysi sme tam chodili casto, no nasa posledna navsteva prisla vtedy, ked sme sa tam asi desiati rozhodli stravit vecer s kamaratmi zo zapadu a Anglicka. Kedze nas bolo vela a obsluha nebola prave najrychlejsia, vzdy ked nam nieco priniesla, tak si niekto objednal nieco dalsie. To sa stalo parkrat, az kym nam casnicka nevynadala, ze si nevieme objednat vsetko naraz. Najma pre tych, ktori neboli z vychodu, to bol celkom pekny sok. Nastastie je vsak v KE restauracii dost, a tak nie sme nuteni chodit tam, kde obsluhe vadi, ze si objednavame sluzby s dost vysokou pridanou hodnotou...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem za komentár. Cieľom recenzie nie je vytočiť majiteľa, ale otvoriť oči potencionálnym zákazníkom. Majiteľovi držím palce, budem veľmi rád keď sa reštaurácia zlepší.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mam pocit ze to je niejaka anty reklama :D :D :D
    Na slovensku je to tak ni konkuencia nestiha na nich tak im urobi zlu reklamu zlou recenzio.
    Ja som milovnik pizze a musim povedat ze malo ktore pizzerie pecu pizzu na ohni ako oni. Bol som tam pizza bola extremne rychlo urobena horuca a velmi chutna. takze neviem ako o com je tato recenzia ale smrdi to tu velmy za podplatenou anty reklamou. KAzdemu odporucam chodte vyskusajte ochutnajte a neolutuje ako aj kuraci stak ktory bol presne medium stavnaty no jednoducho parada a to ja som uz jedol vela steaky a je to umenie urobit steak.
    PODLA MNA INTERNET A PAPIER ZNESIE VELA A NIC S TOHO NEMUSI BYT PRAVDA. KAZDY NECH SA IDE PRESVEDCIT SAM A UVIDI V COM JE PRAVDA.
    Ja sam za seba a moju priatelku sa tam urcite zastavimes radostou

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O tom, ci viete alebo neviete ohodnotit, ako ma vyzerat a chutit dobra pizza, svedci uz len to, ze kuracie maso sa zasadne nerobi medium - a vy toto povazujete za umenie.

      Odstrániť
  4. Očividne neviete čo je dobrá pizza a dobrá služba.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pre potvrdenie niektorych tvrdeni, uvediem hned "Fotografie prevádzky Pizzerie u Slona vyzerajú na internetovom portáli zlavadna.sk veľmi atraktívne. Realita je ale úplne opačná. " by bolo velmi fajn podlozit aj nejakou fotodokumentaciou, inak to naozaj vyznieva ako antireklama
    PS. co sa tyka pecenia pizze na ohni, nie je pravda ze je malo pizzerii, ktore by to takto robili

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sme si vedomí, že fotodokumentácia je veľmi podstatná. Najbližšie články budeme publikovať výhradne s fotkami.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Neviem hodnotit pizzerku U Slona, v Kosiciach som jedol pizzu (a vobec nieco v restauracii) naposledy asi tak pred rokom, takze neviem hodnotit ani vseobecne, kazdopadne by som rad upozornil autora na jeden detail.

    Hlavne za predpokladu, ze cely blog pise jeden autor, ktory sa u pizze snazi vzdy dosiahnut "talianskeho idealu", je trochu smutne, ze nerozlisujete Prosciutto (cotto) a Crudo. V Taliansku sa pizze Prosciutto robia z beznej varenej sunky. To, co sa u nas bezne oznacuje ako prosciutto, sa u nich oznacuje ako Crudo.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. http://en.wikipedia.org/wiki/Prosciutto

    In English, the term prosciutto is almost always used for a dry-cured ham that is usually sliced thin and served uncooked

    Presne tak to mame "zauzivane" aj na Slovensku

    OdpovedaťOdstrániť
  9. nic proti... fajn ze si sa podujal na tuto cestu... ale trochu vaz slova - aj kritika restauracie sa da napisat tak aby nevyznela ako ucelovy fekal.... ale mozno sa raz naucis aj tejto robote :) drzim palce...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj ANONYM.Dakujem za hodnotenie a velmi rada by som vyuzila tvoje odborne znalosti.Týmto ti ponukam pracu v pizzerii u Slona,aby si ukazal zakaznikom ako to ma vyzerat.Marina Jakubcakova-majitelka.Tel.:0907 07 24 24

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Dobrý deň - ďakujem za pracovnú ponuku, ale momentálne prácu nepotrebujem :)

    Pri vedení reštaurácie by som sa držal najmä týchto bodov - http://sluzbyvke.blogspot.com/2011/04/recept-pre-uspesnu-restauraciu.html

    Všetky naše postrehy môžete nájsť v článku venovanom Vášmu podniku. Za najväčšie negatíva by som pokladal neuveriteľne rozsiahle menu, počas našej návštevy "priemernú" obsluhu, či špinu na stoloch.

    Výborná obsluha je napr. v La Ventane a tá by mohla byť pre Váš podnik inšpiráciou - http://sluzbyvke.blogspot.com/2011/04/la-ventana-restauracia-ktora-nas.html

    Ak by ste chceli zlepšiť kvalitu pizze inšpirujte sa podnikom Pizza Cafe Napoli alebo Borsalinom (obe recenzie nájdete na našom blogu)

    Ja Vám naozaj držím palce

    Ak by ste si želali, aby sme zrecenzovali Váš podnik opakovane, kľudne nás kontaktujte. Ak to s tou prácou myslíte vážne, tak Vám môžem pomôcť najmä s marketingom. Ale marketing môžeme robiť donekonečna pokiaľ predávame zlú službu. Neviem, či sa Vám po využití služieb zľavových portálov v strednom období zvýšil zisk, ale podľa mojej mienky asi skôr nie. Chyba je teda vo Vašom produkte

    S pozdravom bloger Lukáš Sklár
    sluzbyvke@hotmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. dobry den co sa tyka pizzerie u slona chodime tam pravidelne cela rodina a nie len na pizzu.co sa tyka cistoty nikdy som si nic zavazne nevsimla co sa tyka pizze je vinikajuca a prave my si chvalime tenkost pizze vobec nieje hruba skor naopak.co sa tyka qatro je vyborna a kedze mam male deti tak ta nutelova je ako maskrta vyborna.inak tie steaky su gastro zazitok mame to vyskusane.inak reklamne papieriky som si tiez nikdy nevsimla.co sa tyka jedaalneho listka som rada za siroky vyber mozme vzdy vyskusat nieco ine tym padom sa mi nezunuje chodit tam.inak co sa tyka stroganova a vsetky druhy polievok su vynikajuce.ozaj nikto tu nespominal ze maju obedove menu za 3,30 to sa mi nezda predrazene ako tu pisete a plno ludi to aj vyuziva kazdy den z prace na obed.ja si myslim ze ak sa mi nepaci spina v podniku a zla pizza tak to poviem majitelovi ukazem co sa mi nepaci pripadne nezaplatim a viac nepridem to by bolo podnetne pre majitela ale takato hlupa kritika podla mna je neopodstatnena kto nechce nech nechodi ale odporucam vyskusat a potom kritizovat.inak oslavovali sme tam aj manzelove narodeniny a velmi sa nam pacila iniciativa majitelky ktora osobne nachystala krasne stoly.inak tie fotky su autenticke presne takto to tam vyzera.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Chodim do Slona dost pravidelne a mne sa este nikdy nestalo to,co tu pisete,ze spina na stole,alebo neochotny personal...Jedlo je tam fakt chutne a mne o to ide sa najset,neochodu zamestnancov najdes aj v inych,drahsich podnikov,bohuzial,ked tam majitel pri nich nestoji,tak to nikdy nebude ono a nie len v nejakej pizzerii,ale treba pozriet aj to,ze maju celodenne menu za 3,30,takze vecer aj s polievkou za tu cenu a v tej kvalite v meste nikde nenajdes,ak ano,napiste mi,rad sa tam pojdem najest.Ja to hodnotim ako dobry podnik,mozno nie najlepsi,alebo najkrajsi,ale podnik,kde aj kofola chuti ako kofola a jedlo je nadmieru zjeditelne....Neviem,ci mozem napisat podnik,ale vcera som tam bol,po vecernej relacii s panom Zidekom,Ano sefe,dostali dve hviezdicky,ze sa tam pojdem najest,ochutnat,tak bordel na stoloch a na zemi som fakt nevidel ani na benzinpumpe po navsteve slovenskeho autobusu....tak chodte tam sa pozriet na ochutu a vyraz casnicky a to ani nebudem opisovat cely pribeh,ze k hamburgeru v menu bola 0,5 kofola a dostal som 0,33Pepsi :-))Viem,su aj krajsie,drahsie podniky,no je to vec kazdeho z nas,mne sa tam paci ta rodinna pohoda,ze casnik vyzera ako host a ze vsetci si tam skoro tykaju.Taktiez pizza,tak ako v kazdej pizzerii co som navstival,raz je lepsia,inokedy nie,neviem cim to je,ze na slovensku 5x za sebou na tom istom mieste nezjem rovnaku pizzu tak,aby rovnako chutila...Inak jedlo je tam velmi chutne,urcite chutnejsie ako v hociakej beznej restauracii.ja sa tam rad vraciam.Jaro

    OdpovedaťOdstrániť
  14. "co sa tyka pizze je vinikajuca a prave my si chvalime tenkost pizze vobec nieje hruba skor naopak.co sa tyka qatro je vyborna a kedze mam male deti tak ta nutelova je ako maskrta vyborna"
    Nutelova pizza? Takže v Slonovi ju naozaj robia? Veď to je absolútny nezmysel!

    Tvrdíte, že v Slonovi je výborná pizza? To ste asi ešte nejedli v poriadnej pizzerii :)


    "inak reklamne papieriky som si tiez nikdy nevsimla"
    My sme teda asi mali fatamorgánu :) Veľmi ma mrzí, že sme stôl nezachytili na fotografiách. Vtedy sme však ešte nevedeli, že začneme písať blog :)


    "co sa tyka jedaalneho listka som rada za siroky vyber mozme vzdy vyskusat nieco ine tym padom sa mi nezunuje chodit tam"
    Široký výber = nekvalitný výber


    "obedove menu za 3,30"
    Radšej si priplatím 1,70 € a dostanem kvalitný servis, minerálku, polievku, hlavné jedlo a dezert v Zlatom Dukáte.


    "akato hlupa kritika podla mna je neopodstatnena"
    Váš názor, komentáre našich čitateľov hovoria za všetko


    "inak tie fotky su autenticke presne takto to tam vyzera"
    Čo sa týka umiestnenia stolov áno, ale počas našej návštevy tam tak čisto skutočne nebolo...


    "Neviem,ci mozem napisat podnik,ale vcera som tam bol,po vecernej relacii s panom Zidekom,Ano sefe,dostali dve hviezdicky,ze sa tam pojdem najest,ochutnat,tak bordel na stoloch a na zemi som fakt nevidel"
    Slon dostal 2 hviezdičky v relácii Áno Šéfe?
    Mimochodom píšete dosť nezrozumiteľne...

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Boli sme u slona s priatelkou pred par tyzdnami..

    Ked sme v tom hrubom menu dosli nakoniec a nasli tam nizke ceny pizze pri opytani sa casnika, ze co je to ten SLAVOSTROJ na nas casnik nechapavo pozrel, ako keby sme boli z marsu.

    A nutelova pizza, ved to je kucharsky fasizmus, ako mozen niekto nieco take ohavne vobec vymysliet???

    OdpovedaťOdstrániť
  16. kucharsky fasizmus? to je co za blbost.. :))) akoze to malo byt zrejme synonymum pre nieco velmi zle... ale tak niekedy treba radsej 2x rozmyslat, kym sa pouzije nejake nove originalne slovne spojenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Mne sa náhodou pojem kuchársky fašizmus veľmi páči :D vtipne a slušne popisuje nezmysel akým je pizza Nutela... (tak ako je etymologicky "nezmyslom" slovné spojenie kuchársky fašizmus)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. kucharsky fasizmus :DDDDDDDDDDDDDDDD si zabil totalne :DDDDD palec hore ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ked budes robit fotky jedal,nezabudni tam prihodit aj foto obsahu svojej chladnicky.Aby vsetci videli z coho varis ty doma.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Dobrý pán Sklár.Vo vasom hodnoteni mi najviac vadi,ze mojich zakaznikov nazyvate blbcami.Trapne ci ubohe?Neviem!Kazdopadne to svedci o vasej profesionalite.Co tak zdvihnut zadok spoza klavesnice a prist to povedat priamo do oci?

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Podľa mňa človek, ktorý nakupuje predraženú a hnusnú pizzu v podniku so zlým servisom, je jednoznačne blbec. Trápne či úbohé? Skôr pravdivé.

    Uvedomte si, že Internet je relevantné médium a svoje názory vyjadrujem prostredníctvom blogu. Neviem prečo Vám vadí forma akou som kritiku podal. Pravdepodobne preto, že natom niečo pravdy bude.

    Ak chcete, tak sa môžete stať našim fanúšikom (komentáre sa zobrazia až potom) a prečítajte si názory bežných ľudí na Vašu prevádzku https://www.facebook.com/sluzbyvke/posts/202646036445259
    Tak sa netvárme, že hovorím nezmysly :)

    A čo sa týka tej chladničky, k tomu sa nemienim vyjadrovať. Rozumný človek pochopí prečo.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. dobrý deň, kyaro a podobné anonymi motajúce sa okolo obhajovania tejto pizzérie, sú kamaráti majiteľov tejto pizzérie tak to ani nemá význam hodnotiť a zamýšlať sa nad tým, jedno je fakt, hodnotenie presne zodpovedá skutočnosti vo všetkých bodoch, a kto si myslí opak, nech sa ide sám presvedčiť o čom to tam je.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Súhlasím a stotožnujem sa s vyššie uvedeným komentárom z 29.mája :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Súhlasím s recenziou, s kamarátkou sme tam boli chvalabohu len raz. Čašníčka si nás ledva všimla, pizza bola suchá, bez chuti, kofolu nám naliali do zle vymytých pohárov, stoly boli naozaj špinavé. Podniku neprajem nič zlé, ale je potrebné sa rozvíjať, napredovať, nie stagnovať na jednom mieste. Zákazníci k Vám nebudú chodiť len zo zvyku, keď sa úroveň reštaurácii (chvalabohu) zlepšuje. Myšlienku blogu chválim a držím palce, aby Vás neoprávnená kritika neodradila, rozvírenie gastronomických vôd tu už naozaj chýbalo. S pozdravom Jana.

    OdpovedaťOdstrániť
  25. standartne menu s polievkou za 3,3 € - syrova kroketa. Zaujimave je, ze po telefonickej objednavke bez upozornenia je to zrazu 5,30 € + 1,7 € za donasku. Pani majitelka arogantne reagovala, ze to nie je jej problem, ju to nezaujima ze cenu som nevedel. Nevadi, ze na internete ani samostatne syrovu kroketu (bez polievky) nemaju uvedenu, teda ani cenu. Jej argument bol, ze cena v bare je ina ako za donasku, cize vyssia. Nespecifikovala, ze kolko. Takze aj 100€ je podla nej v poriadku, lebo je to vyssia ako 3,3 €. Nevadi, ze na portaloch je uvedene, ze donaska je zadarmo v ramci Kosic :D :D Nevavi, ze je tiez uvedene, ze ceny su rovnake ci bar alebo donaska. Na dovazok mi dala pracovnu ponuku ako donasac (zadarmo), skakala v kuse do reci, nedala dopovedat ani vetu. Proste krasny pristup slovenskeho podnikatela. Samozrejme ze som objednavku odmietol. Lutujem tych, co si objednali krokety a dostali zohriate tie moje spatvzate...
    Zhrnute - nikdy neobjednam odtial jedlo, jedine osobna navsteva.

    OdpovedaťOdstrániť
  26. HROZNY PODNIK.Tolko negativ som uz dlho nezazil v ziadnom podniku a to chodim aj do horsich pajzlov ako je U Slona.Snad len taka ceresnicka na zaver...steak mi nemozu urobit,lebo maso je v mrazaku.Treba zavolat den vopred,aby ho rozmrazili...smiat sa,ci plakat? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Pred cca 15 rokmi som do Slona chodievala pravidelne s kamaratkou na pizzu kavu pocas studia na gymnaziu. Ked som mala po prijimackach na VS na pravo a s otcom, ktory ma na ne viezol autom, sme si chceli dat pizzu a kavu, tak som ho vzala do tohoto podniku. Prekvapilo ma aky pajzel sa z toho stal v priebehu dvoch rokov, co som tam nebola. Trosku som sa hambila pred otcom, kde som ho pozvala, ked sme si sadali k spinavemu stolu. Za cca 10 min. prisla casnicka a hned nam polozila otazku ci mame klubove karty. Sme totiz Romovia a aj ked sme boli obleceni az nadstandardne na takyto pajzel (teda vo formalnom obleceni vhodnom na prijimacie skusky na pravo)nas z tohoto podniku casnicka vyhodila. Povedala som jej, ze viem, ze tu klubove karty netreba, lebo som tu chodila pred svoma rokmi s bielou kamaratkou. Ona mi vsak povedala, ze toto je rozhodnutie majitela. Je to velmi nepijemna spomienka na tento podnik, preto som velmi rada, ze ho zakaznici obchadzaju. Dufam, ze casom zanikne a s nim aj moje neprijemne spomienky...

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Bol som tam len raz, ale musim ocenit recenziu, ktora je 100 percentna pravda, musim povedat ze recenziu som cital az po navsteve, a strasne som sa smial na casnik na neroznanie od hosta, lebo to bola uplna pravda!! samozrejme, nikdy viac!

    OdpovedaťOdstrániť
  29. v slonovi som bola len raz, pred 100 rokmi, pizza mi nechutila a preto tam nechodím - ale čo je preboha zlé na bryndzovej, špenátovej alebo nutelovej pizzi??? človek môže mať výhrady, že taliani by v živote takú pizzu nejedli, ale my sme slováci, slovák miluje bryndzu - je to výborný slaný syr - a myslím že keby sa vyrábal v taliansku, jedli by aj bryndzovú pizzu...

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...